FEROline bashkëpunon në fushën e dyerve të brëndshme dhe të jashtme me kompaninë prestigjoze Italiane “IMIP”, e cila ka një eksperiencë 40 vjeçare në fushën e dyerve prej druri. Këto dyer janë të një cilësie të lartë me një çmim të përshtatshëm për tregun shqiptar. Ne ju ftojmë të shikoni më poshtë edhe modelet e shumëllojshme që ne ofrojmë.

 • Dru

  Dyer

  Dyer Druri/Tamburato

  Dyert e brëndshme përveç funksionit të ndarjes së dhomave, i japin një bukuri dhe estetike pjesës së brëndshme të shtëpisë. Ato mund të kombinohen me mobilimin ose me dritaret e zgjedhura nga ana juaj për të krijuar një dekor universal për të gjithë shtëpinë.

  Karakteristikat

  • Krijojnë atmosferën e dhomës
  • Mund të përshtaten me arredimin
  • Qëndrueshmëri ndërvite

  Ilustrim

  Xham

  Dyer

  Dyer Xhami

  Janë dyer të krijuara vetëm me xham, të cilat mund të lëvizen përmes një mekanizmi inox-i i cili montohet në pjesën e sipërme të derës. Ky mekanizëm përveç që siguron derën e xhamit që të mos thyet dhe të lëvizi në mënyrën e duhur, ai gjithashtu i jep këtij lloj modeli edhe një pamje me moderne e cila transmetohet në të gjithë shtëpinë.

  Karakteristikat

  • Dizajn modern
  • Mekanizmi prej inox-i garanton siguri
  • Rrëshqitje paralele e përkryer

  Ilustrim

  Zyra

  Dyer

  Sistemi për Zyra

  Ndarjet e zyrave përbejnë problemin kryesor të një kompanie e cila dëshiron të krijoj zyrat e saj. FEROline me eksperiencën e saj ofron zgjidhje përmes arkitekteve tanë dhe përmes bashkëpunimit me firmën lider të aluminit, Alumil. Përmes produkteve të ndryshme të ofruara nga Alumil, FEROline arrin të krijoi ndarje zyrash nga me të ndryshmet, duke sigurura përdorim maksimat të hapësirave të biznesit tuaj.

  Karakteristikat

  • Cilësi sipërore
  • Përdorim hapësirash në maksimum
  • Sisteme moderne ventilimi dhe izolimi

  Ilustrim

 • Blind

  Dyer

  Dyer të Blinduara

  Përmes firmës FEROline ju mund të pajiseni me dyert e blinduara të kompanisë prestigjoze italiane IMIP. Këto dyer vijnë direk nga italia me cilësi europiane dhe me një çmim special.

  Karakteristikat

  • Pamje e shkëlqyer
  • Mbrojtje ndaj vandalizmave dhe vjedhjeve
  • Cilësi europiane

  Ilustrim

  Alumin

  Dyer

  Dyer me Panel Alumini

  Dyert me panele alumini janë një zgjidhje tjetër për personat që cilën vleresojnë pamjen e jashtme të shtëpisë të tyre. Këto dyer mund të kombinohen me profile plastike ose alumini të cilat ofrohen në një gamë të gjerë madhësish dhe ngjyrash. Këto lloj dyersh përdoren kryesisht për shtëpi private ose për shtëpi me dizajn modern.

  Karakteristikat

  • Izolim termik dhe akustik
  • Cilësi/Cmim optimale
  • Panele me dizajne të ndryshme

  Ilustrim

  Hekur

  Dyer

  Porta Hekuri

  Portat e hekurit janë një tjetër produkt që FEROline e ka inkorporuar në linjën e produkteve qe tregton. Këto dyer mund të prodhohen me forma, madhësi dhe dizajne të ndryshme në varësi të kërkesave të klientit. Një tjeter karakteristikë e veçantë është se këto dyer i japin një bukuri komplet shtëpisë tuaj duke rrezatuar një shije klasike që të hyrja e shtëpisë suaj.

  Karakteristikat

  • Dizajn i veçantë
  • Prodhohen sipas kërkesave të klientit
  • Shtojnë bukurinë e shtëpisë suaj

  Ilustrim