Kangjellat përbëjnë pjesën plotësuese për dekorin e brëndshëm të shtëpisë tuaj. Për këtë arsye ne ju ofrojmë një gamë të gjërë produktesh të përshtatshme me shijet dhe shtëpinë tuaj…

 • Kangjella

  Kangjella Inoksi

  Cilësia e këtyre kangjellave është relativisht më e mirë se kangjellat prej alumini dhe prandaj ofrohet si një zëvendësues për kangjellat e aluminit. Përveç bukurisë, INOX-i ka qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi më të madhe sesa Alumini. Kangjellat e INOX-it përdoren më shumë në konstruksionet e reja pasi dhe vete INOX-i ka një rrezatim dhe bukuri më të madhe sesa Alumini.
  Kangjellat standarte me inox kanë bukurinë e tyre por kur shtohet edhe pjesa e xhamit atëherë kemi me të vërtet një produkt që nuk ka të krahasuar. Një nga produktet më të përdorura nëpër qendra tregtare dhe biznese, mund të vij me një çmim konkurues edhe në shtëpinë tuaj.

  Karakteristikat

  Ilustrim

 • Kangjella

  Kangjella Alumini

  Kangjellat më të përdorura në Shqipëri. Kudo që keni shkuar dhe keni parë kangjella jemi të sigurt që kanë qenë prej Alumini pasi 7ë% e klientëve tanë zgjedhin pikërisht këtë lloj kangjelle. Janë të thjeshta në pamje dhe të thjeshta në montim, prandaj ne të FEROline i ofrojmë me një çmim special që vështirë të gjendet në treg.
  Kangjellat e Aluminit me Xham, ofrojnë një pamje krejt ndryshe nga kangjellat me alumin. Shumë persona duan diçka me ndryshe se kangjella të thjeshta. Kangjellat Alumini me Xham, janë po aq praktikë sa kangjellat me alumin por kanë një pamje superiore në krahasim me kangjellat e thjeshta. Për këdo që do kangjella alumini por dëshiron diçka më shumë, ne ju rekomandojmë këtë lloj kangjelle.

  Karakteristikat

  Ilustrim

 • Kangjella

  Kangjella Xhami

  Keni vene re disa ballkone qe duken sikur skane fare kangjella. Ose disa te tjere qe duke sikur njerezit po mbeshteten ne ajer. Keto jane pikerisht kangjellat mur xhami. Keto lloj kangjellash jane te pershtatshme per shtepi provate, sidomos ato shtepi buze detit ose liqeneve. Kushdo qe do dicka te vecante per shtepine e tij mund te perdori keto lloj kangjellash. Ne ndryshim nga kangjellat e aluminit, keto lloj kangjellash.

  Karakteristikat

  Ilustrim

 • Kangjella

  Kangjella Hekuri

  Dikur klasike dhe të zakonshme për shtëpitë tona, këto kangjella janë kthyer në diçka prestigjoze që vetëm një shtresë e shoqërisë i përdor. Të mos harrojmë që këto kangjella janë më jetëgjatë dhe më të qëndrueshme se kushdo produkt që keni parë më sipër. Përsëri FEROline i ofron ato me një varietet të pakrahasueshëm dhe me një çmim konkurues. Nese keni zgjedhur te beni dicka te vecante per sthepine tuaj, kangjellat prej hekuri jane zgjedhja juaj.

  Karakteristikat

  Ilustrim