• Tenda

  Tenda Dielli

  Ky është modeli më i thjeshtë me të cilin mund të bëhet një tendë. Çmimi është avantazhi kryesor që kjo tendë ofron dhe për personat që duan një tendë pa harxhuar shumë kohë dhe para ne rekomandojmë tendat standarde. Struktura e këtyre tendave bëhet me material të cilësisë së parë, që garantojnë një qëndrueshmëri ndaj faktorëve natyrorë. Gjithashtu materialet tekstile janë një garanci më shumë për cilësinë e kësaj tende.

  Karakteristikat

  • Modeli i thjeshtë
  • Çmimi avantazhi kryesor
  • Materialet tekstile të cilësisë së parë

  Ilustrim

 • Strehe

  Strehe Xhami Kunder Shiut

  Në një kohë ku çdo gjë po modernizohet çdo ditë e më shumë FEROline ka futur në listën e produkteve të saj edhe strehat prej xhami. Këto lloj strehash prodhohen me strukturë të qëndrueshme INOX-i e cila garanton jetëgjatësinë e saj dhe gjithashtu përmes xhamit të cilësisë së lartë që vendoset mbi këtë strukturë përfitojmë një strehë me cilësi dhe pamje europiane, me një çmim të arsyeshëm. Nëse keni një shtëpi moderne ky është produkti për ju.

  Karakteristikat

  • Strukturë e qëndrueshme INOX
  • Xhami i cilësisë së lartë
  • Çmim i arsyeshëm

  Ilustrim

 • Mbulesa

  Mbulesa Druri 

  Produkti i përkryer për tarraca, vila dhe shtëpi private në periferi. Ky produkt përdoret kohët e fundit pasi modelet e reja të shtëpive private kanë filluar të jenë më shumë drejt stilit të dyerve dhe dritareve prej druri ose drualumin, produkt të cilin FEROline e ofron. Mbulesat e drurit ofrohen me një çmim special në tregun Shqiptar dhe me një cilësi të veçantë në stilin e punimit dhe montimit në shtëpinë tuaj. Për çdo person të apasionuar pas shtëpive vintage FEROline e ka një zgjidhje per ju.

  Karakteristikat

  • Çmim special
  • Një cilësi e veçantë në stilin e punimit
  • Jetëgjatësinë

  Ilustrim