ROLETA TË JASHTME

  • Fletëza të jashtme
  • Izolator shtesë
  •  Mbrojtje termike

Roletat rregullojnë temperaturën e brendshme dhe kontribuojnë në ruajtjen e energjisë. Nëpërmjet shtresës së ajrit roleta dhe dritarja arrin një izolim termik efektiv veçanërisht nëse distanca është e madhe sikurse të sistemi i Roletave me 40 mm. Në momentin që roleta është e lëshuar në kohën e ftohtë dhe në errësir do të kursej shumë më tepër energji.

  • Evitimi i zhurmës

Nëpërmjet roletave rritet ndjeshëm izolimi i tërsishëm, ku mund të bëni një natë të qetë dhe relaksuese.

  • Mbrojtje nga vjedhjet

Roleta e lëshuar e rritë kohën dhe zhurmën gjatë thyerjes. Lidhur me pasigurinë dhe asaj që qfarë qendron pas do të frenoj vjedhësit në një mas të caktuar.

  • Mbrojtje nga drita

Roleta mund ta ndal dritën sidomos në sezonin e verës. Në këtë mënyr do të mbaj konstant temperaturën e dhomes poashtu do të mbrojë orendit dhe dyshemen.

 

Roleta-me-motor