metal-line

 

 

 

 

 

 

METAL LINE

Kompania jonë bënë dizajnimin të konstruksioneve metalike dhe montimin e tyre nga njerëz përkatës profesionist. Konstruksionet metalike janë në dispozicion për një funksionalitet maximal dhe mund të ndërtohen me një çmim mjaft të arsyeshëm. Kan jetëgjatësi të madhe dhe mund të ndërtohen shpejtë dhe pa penges nga moti. Me një struktur fleksibile të prodhimit që mund të përshtet në qdo lloj projekti.