Alumin i ftohtë me hapje, seri e lehtë dopjo xham

by

Gallery not found. Please check your settings.

Alumin i ftohtë me hapje, seri e lehtë dopjo xham

by

Gallery not found. Please check your settings.

FERO LINE

by

Dyer dhe Dritare plastike PVC-e  me forma dhe ngjyra të ndryshme.

ALU LINE

by

Më poshtë mund të gjeni të gjitha prerjet e profileve nga alumini.

GLASS LINE

by

Llojet e xhamit

Kuailteti i xhamit të izoluar arrihet me bashkimin e shumë faktorëve dhe materialeve si: trashësia, numri, renditja, renditja e seciles pjesë të xhamit si dhe pjesës sipërfaqsore mbrojtëse e sjellin këtë kualitet.
Përveq ketyre materialeve tjera si dhe kualiteti i tyre dhe mënyra e përdorimit në sistem është shumë e rëndësishme. Arritja e izolimit termik tregohet me koeficientin kalimit të nxehtësisë “Ug”, sa më e vogel të jetë kjo vlerë, aq më i mirë është izolimi. Izolimi ndaj zhurmës tregohet me koeficientin e kalimit të zërit “Rw”. Këtu vlen rregulli, sa më i madh ky koeficient, izolimi do të jetë më i madh. Informohuni tek partnerët tuaj nga Line Group për kualitete tjera të xhamit.

ADS LINE

by

DYER AUTOMATIKE

Kombinuar në menyr elegante dhe pamje estetike për të prodhuar marken e par botrore të sistemeve automatike të hyrjes. Dyer me standarde të larta kur bëhët fjal për sistemin e dyerve automatike.Me hijeshi dhe funksionalitet të shkëlqyer; kombinimi  I arkitektures së bukur me efikasitetin dhe besueshmërin.Vazhdimisht duke kërkuar të pësosemi dhe të permirsohemi, të jemi sa më inovativ në menyr që konsumatorve tu ofrojm produkte dhe shërbimet më të mira. Kjo është filozofia e kompanis tonë që të ofrojm hyrje automatike për qdo kërkes të mundshme.Ne ofrojmë furnizim dhe instalim të plotë nga këshillat teknike dhe dizajni që të përkrahet projekti juaj deri tek instalim. Poashtu ofrojmë zgjidhje të duhur dhe specifike për klientet që në projektin tuaj të instalohen dyer automatike të duhura.

METAL LINE

by

metal-line

 

 

 

 

 

 

METAL LINE

Kompania jonë bënë dizajnimin të konstruksioneve metalike dhe montimin e tyre nga njerëz përkatës profesionist. Konstruksionet metalike janë në dispozicion për një funksionalitet maximal dhe mund të ndërtohen me një çmim mjaft të arsyeshëm. Kan jetëgjatësi të madhe dhe mund të ndërtohen shpejtë dhe pa penges nga moti. Me një struktur fleksibile të prodhimit që mund të përshtet në qdo lloj projekti.

PlastLine

by

Dyer dhe Dritare nga PVC plastika dhe alumini me forma dhe ngjyra të ndryshme që të kursejm më shumë para dhe energji